NIEUWSLa Scala

Rega-draaitafel demonstraties bij La Scala

Redactie HiFi.nl | 20 november 2014 | Rega

La Scala in Tilburg organiseert eind november een aantal Analoge Demo Dagen. Op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 zullen verschillende draaitafels van Rega uitgestald en gedemonstreerd worden.

De volgende Rega-modellen zullen die dagen aan de bezoekers getoond worden: de RP1 (ook als performance pack), de RP3 (lees ook onze recensie van de RP3), de RP6, de RP8 en de RP10. Die laatste dingt dit jaar overigens mee naar de titel draaitafel van het jaar 2014.

Alle modellen zijn uitgevoerd met de standaard elementen en worden gedemonstreerd in combinatie met de Element Metal luidsprekers van Totem, welke in Bi-Amp modus aangestuurd worden door twee Rega Elicit versterkers. De phono Pre amp is de Rega Aria.

Bezoekers zijn op donderdag 27 en vrijdag 28 november welkom om tussen 10.00 uur en 21.00 uur de demonstraties bij te wonen. Op zaterdag 29 november duurt de show van 10.00 uur tot 17.00 uur. Bezoekers mogen op alle dagen hun eigen platen meenemen.

La Scala is gevestigd aan het Sint-Annaplein 23-24 in Tilburg. Bekijk onze La Scala-pagina en lees onze shop-visit. Bezoek ook de website van de winkel zelf. Bekijk verder onze Vinyl-special en onze Rega-pagina.

MERK

EDITORS' CHOICE