NIEUWSEminent

Eminent introduceert nieuwe WiFi Music Streamer


Redactie HiFi.nl | 19 november 2014 | Eminent

Het Nederlandse merk Eminent komt met een nieuwe Wifi Music Streamer om muziek van je smartphone of tablet naar je geluidsinstallatie te streamen. Je kunt de zogeheten EM7410 direct aan je device of computer verbinden of aansluiten op een bestaand WiFi-netwerk voor bereik door het hele huis.

Met een meegeleverde kabel kan de streamer aangesloten worden op je stereo-installatie. Zo kan de EM7410 ook wat oudere stereo-installaties een WiFi-upgrade geven.

De EM7410 maakt een eigen WiFi-netwerk aan en streamt rechtstreeks van je smartphone of tablet. Sluit een actieve speakerset aan op de Music Streamer en maak verbinding met het WiFi-netwerk van de EM7410.

Je kunt de WiFi Music Streamer ook verbinden met je thuisnetwerk. Het bereik van je bestaande WiFi-netwerk is groter en daardoor kun je je door het hele huis verplaatsen zonder dat de verbinding wegvalt.

Ook heb je maar één WiFi-verbinding nodig, zodat je tijdens het streamen gewoon online blijft op je smartphone en tablet. De EM7410 WiFi Music Streamer heeft een adviesprijs van 59,98 euro.

Bekijk ook de website van Eminent en lees onze special over streaming.


EDITORS' CHOICE