NIEUWSMcIntosh

Koetsier Audio viert kerst met McIntosh en Quad


Redactie HiFi.nl | 19 november 2014 | McIntosh

Dit weekend organiseert Koetsier Audio in Veeningen een muziek- en wijnshow, en ook voor volgende maand heeft de Drentse winkel alweer een evenement in de planning staan. Voor de feestdagen zal er namelijk extra aandacht besteed worden aan de merken McIntosh en Quad.

De kerstshow vindt plaats op zaterdag 20, zondag 21 en maandag 22 december. McIntosh en Quad krijgen extra aandacht met de McIntosh MHA100 hoofdtelefoon versterker, de McIntosh MB100 mediastreamer en de McIntosh MHP1000 headphones.

Bij Quad wordt de Vena Compact Integrated Amplifier in de spotlights gezet. Verschillende modellen staan demonstratieklaar en bezoekers mogen zelf cd's en lp's meenemen om te beluisteren onder het genot van een hapje en een drankje.

McIntosh en Quad zijn niet de enige merken in het assortiment van Koetsier Audio: ook producten van merken als Audiolab, Gato, Wharfedale, SME, KEF en Hegel zijn in de winkel aanwezig.

Daarnaast heeft Koetsier haar assortiment sindskort uitgebreid met merken als Thorens, Ortofon, Advance Acoustic, Lyngdorf, Bloomline Acoustics, PS Audio, Okki Nokki en Supra Cables.

De kerstshows op 20 en 21 december vinden plaats tussen 14.00 uur en 18.00 uur. Op maandag 22 december zijn bezoekers welkom tussen 14.00 uur en 21.00 uur.

Mocht je op deze data niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, kun je altijd bellen om op een ander tijdstip een aparte afspraak te maken. Bekijk ook onze Koetsier Audio-pagina en bezoek de website.


EDITORS' CHOICE