NIEUWSNaim Audio

It Harkstee 22 november in het teken van streaming


Redactie HiFi.nl | 17 november 2014 | Naim Audio

In hifistudio It Harkstee vindt op zaterdag 22 november een grote streaming-show plaats. Een aantal toonaangevende producten op het gebied van streaming worden die dag in de spotlights gezet. Naast Devialet zijn ook de Crossroads One Streamer en de Muso van Naim te bewonderen.

De Muso is het nieuwe all-in-one systeem van Naim. Het apparaat heeft zes versterkers aan boord met elk 75Watt aan vermogen, zes speakers, netwerkspeler, bluetooth, airplay, internetradio, partymode, Spotify en ook de t.v. kan worden aangesloten met een optische kabel. Bekijk de Muso op de foto onder.

Naast de Muso worden ook Devialet (lees hier onze recensie van de Devialet 170) en de Crossroads One Streamer gedemonstreerd. Dat laatste apparaat is een streamer van Harkstee zelf met daarop alle bronnen bijeen: harde schijf (2TB), ripfunctie, Spotify, Qobuz, Wimp en internetradio.

Naast het luisterwerk bestaat er ook de mogelijkheid om die dag vragen te stellen over alles wat met streaming te maken heeft, zoals bijvoorbeeld het downloaden en rippen van muziek. Bezoekers zijn van harte welkom om op zaterdag 22 november tussen 11.00 uur en 17.00 uur de winkel binnen te lopen.

Hifistudio It Harkstee is gevestigd aan de Bjirkewei 11 in Twijzelerheide. Bekijk hier onze Harkstee-pagina (plus onze shop-visit) of bezoek de website. Lees ook meer over Devialet en Naim Audio en bekijk onze speciale Streaming-pagina.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Cambridge Audio AXR100D
  Review
  lees meer »
 • Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  Zomeractie bij Kemp Elektroniks
  Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  lees meer »
 • Achtergrond
  Primephonic: toekomst voor klassiek
  Achtergrond
  lees meer »