NIEUWSCH Precision

Beter Beeld & Geluid introduceert CH Precision met luistershow


Redactie HiFi.nl | 19 november 2014 | CH Precision
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 14 november 2014

Beter Beeld & Geluid (bekijk hier een filmpje over de winkel) introduceert eind november hun nieuwe merk CH Precision met een luistershow in hun vestiging in Hilversum. Raphael Pasche van CH Precision zal speciaal vanuit Zwitserland overkomen om alles te vertellen over de aanwezige componenten.

In oktober is Beter Beeld & Geluid importeur geworden van CH Precision en op vrijdag 28 november en zaterdag 29 november wordt dat gevierd met een evenement. Tijdens de show worden zowel de C1 als de A1 van CH Precision gedemonstreerd. De C1 is zowel streamer, DAC als voorversterker en laat zich bedienen met zowel een afstandsbediening als een App. De A1 kan zowel in stereo, bi-amp, mono als gebrugde modus werken, waarbij de mate van feedback in stappen instelbaar is.

De componenten van CH Precision zullen gebruikt worden in combinatie met de nieuwste speakers van Wilson Benesch: de Endeavour. De speakers van het Britse merk maken gebruik van Nanotech koolstof om extreme stijfheid bij laag gewicht te realiseren. Voor het middengebied wordt geen wisselfilter gebruikt; de Semisphere tweeter en de twee isobaric woofers worden met een eerste orde filter ingezet. De Endeavour wordt in stereo ondersteund door twee WB Torus infrasonic generators.

De eerste luistershow (plus feestelijke première) is op vrijdagavond 28 november om 19.30 uur, waarbij de inloop om 19.00 uur van start gaat. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@beterbeeldengeluid.nl of door te bellen met 06 – 46 22 65 86. Op zaterdag 29 november is er een vrije inloop waarbij iedereen onaangekondigd een bezoek mag brengen om de sets muzikaal te beleven. Beter Beeld & Geluid is gevestigd aan de 1e Oosterstraat 2 in Hilversum. Bekijk ook de website en onze Beter Beeld & Geluid-special.


EDITORS' CHOICE