NIEUWSArcam

Nieuwe Arcam-versterkers bij luistershow BesteKeus


Redactie HiFi.nl | 11 november 2014 | Arcam

Komend weekend demonstreert Audiac de nieuwe Arcam A49 en Arcam A39 versterkers bij BesteKeus in Best. De versterkers worden gecombineerd met een aantal luidsprekers uit de Performa 3-serie van Revel. Dat alles gebeurt al over enkele dagen, dus noteer 14 en 15 november snel in de agenda!

Bij de demonstratie is gekozen voor Arcam’s nieuwste geluidsbron, de CDS27, zodat de show verzekerd is van de hoogste geluidskwaliteit. Arcam’s CD/SACD-speler weet dankzij een streaming-functie net zoveel muziek te halen uit digitaal opgeslagen audio files. Op die manier combineert de CDS27, die te bedienen is met Arcam's eigen app, volgens importeur Audiac het beste van twee werelden.

Naast de stereo-oplossingen is op het event ook de AVR450 Surround-versterker te horen in (combinatie met luidsprekers van Revel) in een 5.1 opstelling. De Arcam-bron die daarbij gebruikt wordt is de UDP411, een multiformat-speler die naast CD’s, DVD’s en BluRay’s ook uit de voeten kan met muziek- en videostreaming. Daarmee moet het publiek overtuigd worden van de voordelen van streaming.

Bezoekers zijn op vrijdag 14 november en zaterdag 15 november van harte welkom om tussen 10.00 uur en 17.00 uur de show bij te komen wonen. De winkel is gevestigd aan de Koningin Julianaweg 31B in Best. Bekijk ook de website van BesteKeus en klik hier voor informatie over Arcam. Meer informatie over de importeur is te vinden op onze Audiac-pagina.


EDITORS' CHOICE