NIEUWSExaudi

Devialet-show Exaudi

Redactie HiFi.nl | 31 oktober 2014 | Devialet

Het Franse Devialet is tegenwoordig ook bij Exaudi in Echt te vinden, en dat viert de kersverse Limburgse hifi-speciaalzaak door op zondag 16 november in de salon een demonstratie te geven in combinatie met de nieuwe Encore luidsprekers van Harmonix.

Onderdeel van de presentatie, waarin de Devialet 200 centraal zal staan, is ook het zogeheten SAM-principe of voluit Speaker Active Matching-technologie, waar je op de website van Devialet meer over leest (inclusief Engelstalig whitepaper, red.). SAM zorgt er gemakkelijk gezegd voor dat het laag tot 150 Hz veel nauwkeuriger wordt weergegeven, omdat afwijkingen die de woofer(s) in het laag produceren in 'real time' worden gecorrigeerd. Hierdoor wordt de timing, resolutie en definitie van de luidspreker nog beter.

In de besloten demoruimte van Exaudi speelt de Devialet 200 in combinatie met de nieuwe Encore luidspreker van Harmonix, waar je dit weekend op HiFi.nl meer over leest. In deze mooie match levert de 200 de juiste voeding in het laag die de Encore nodig heeft om zijn muzikaliteit en dynamiek te etaleren.

De show is van 13.00 tot 18.00 uur (en eventueel nog later), onder het genot van een hapje en een drankje. In verband met een beperkt aantal plaatsen graag aanmelden via de website www.exaudi.nl of telefonisch via +31(0)611354725 (vanaf dinsdag 4 november).

Exaudi Akoestiek
Houtstraat 65
6102 BE Echt, Limburg
T +31(0)611354725
info@exaudi.nl 


EDITORS' CHOICE