ARTIKELTranslator

Lezersoproep Benjamin Herman

Redactie HiFi.nl | 30 augustus 2011 | Translator

Zondag ontvingen we via Twitter een oproep van Benjamin Herman omdat het buitenwerk van één van zijn Translator luidsprekers op het punt staat het te begeven. Specifieker, de `rubbers zijn verrot`, zo laat de jazzmuzikant weten. 

Nu kunnen we hem natuurlijk naar een paar van de bekendere adressen sturen, zoals Total Speaker Repair en Audiolab, maar het is natuurlijk veel leuker om de hulp van onze lezers in te schakelen. Wat zijn de ervaringen met dit en soortgelijke problemen, en hoe worden die doorgaans opgelost? Deel het onder dit artikel!

We kunnen ons gezien bovenstaande echter ook afvragen in hoeverre reparatie nog de juiste stap is. Wordt het geen tijd om aan vervanging te denken? Misschien moeten we bij HiFi.nl eens kijken wat we voor Benjamin kunnen betekenen; wellicht vindt één van de audiomerken die hier regelmatig voorbij komen het een goed idee eens een mooie set bij hem thuis weg te zetten, zodat hij eens wat nieuws kan proberen. En dat natuurlijk met de lezers van HiFi.nl kan delen!

Afgelopen najaar publiceerden we ook een interview met Benjamin Herman. Je vindt `m hier


EDITORS' CHOICE