Feestelijke opening hifi-belevingscentrum RMR


Redactie HiFi.nl | 27 oktober 2014

RMR Soundsystems in Soest bestaat komende maand 11 jaar, en viert dat met de opening van een compleet nieuw hifi-belevingscentrum. Je vindt ze vanaf 1 november in de Steenhoffstraat, dé winkelstraat van Soest, waar RMR het pand van de voormalige Gouden Snaar op die datum feestelijk zal (her)openen. 

"Het is zover!", aldus de RMR-nieuwsbrief. "De deur van ons hifi-belevingscentrum staat voor je open. We willen je dan ook van harte uitnodigen tijdens onze officiële opening op zaterdag 1 november. Wij trakteren deze dag op muziek, hapjes en drankjes, speciale aanbiedingen en te winnen prijzen."

Je maakt overigens nu ook al kans op diverse prijzen, die RMR beschikbaar stelt om zijn jubileum te vieren. Onder al de RMR nieuwsbrief-abonnees verloten ze bijvoorbeeld een Ora ïto Gïotto hoofdtelefoon t.w.v. € 179,-*, of meld je aan via Facebook en maak direct kans om een Sonos Play:1 met Bridge te winnen. Benieuwd hoe de nieuwe zaak er uitziet? Neem dan een kijkje in de kersverse showroom, in de Steenhoffstraat op nummer 15 te Soest. 

EDITORS' CHOICE