Audio Research-show AudioXperience


Redactie HiFi.nl | 21 oktober 2014 | Audio Research

AudioXperience in Nuenen heeft het fraaie Audio Research aan haar aanbod toegevoegd. Reden genoeg voor een tweetal shows, want de gastheren van de speciaalzaak staan te springen om je kennis te laten maken met de nieuwe modellen van het Amerikaanse merk. Dat doen ze op zaterdag 1 en zaterdag 15 november aanstaande. 

AudioXperience: "Ultieme muziekweergave wordt door velen nagestreefd maar slechts zelden tot in absolute perfectie uitgevoerd. Audio Research is met ruim vier decennia ervaring zonder twijfel één van de grondleggers van high end-audio. Vandaag is elke Audio Research nog even puur als de eerste modellen van geestelijk vader William Zane Johnson en wordt de lijfspreuk ‘high definition’ nog altijd tot in het kleinste detail doorgevoerd."

Lees hier meer over de introductie van de Audio Research Galileo-lijn

"Audio Research is van oorsprong een merk dat de muzikale oplossing uit een buis haalt. Al gaat deze theorie vandaag de dag niet (helemaal) meer op. Audio Research maakt namelijk ook schitterende Solid State-producten. Deze zijn prima in een gesloten meubel te plaatsen en sluiten dus naadloos aan bij filosofie van AudioXperience: Het creëren van een realistische geluidsweergave in de woonomgeving!"

"Vanzelfsprekend bent u bij AudioXperience ook van harte welkom voor uw oudere Audio Research modellen. Service, revisies en upgrades worden samen met distributeur Audiac met de grootste zorg en originele onderdelen uitgevoerd. Voor AudioXperience is Audio Research namelijk meer dan een audiomerk, het zijn muziekinstrumenten van pure klasse!"

  • Zaterdag 1 November: Van 10:00 tot 17:00 uur demonstraties van de nieuwste Galileo modellen van Audio Research met KT150 buis. Bijbehorende luidsprekers? De nieuwe Magico S3!
  • Zaterdag 15 November: Van 10:00 tot 17:00 maak je kennis met Audio Research’s Solid State-modellen.

AudioXperience
Spegelt 66
5674 CD Nuenen
Tel: 0402906344
Info@audioxperience.com / Www.audioXperience.com


EDITORS' CHOICE