Minco Eggersman-weekend Sights & Sounds

Redactie HiFi.nl | 20 oktober 2014

Zaterdag 25 en zondag 26 oktober organiseert Sights & Sounds in Zutphen een weekendje geheel in het teken van Minco Eggersman. Je kunt er twee dagen lang terecht voor zijn muziek, en de speciaalzaak geeft bij iedere aankoop een cd of download van de muzikant weg.

Minco Eggersman is onder meer de man achter muzieklabel Volkoren, dat vorig jaar zijn tienjarig jubileum vierde. Het Nederlandse platenlabel heeft in het afgelopen decennium naam weten te maken in binnen- en buitenland met goede producties, en dat is iets waar het label trots op mag zijn. Om die reden spraken we vorig jaar met Minco, in een uitgebreid interview over Volkoren.

Sights & Sounds: "Op zaterdag 25 en zondag 26 oktober aanstaande heeft Sights&Sounds een wel heel speciale gast: Minco Eggersman. Nee, helaas niet de persoon, maar veel belangrijker wél zijn muziek. Dit staat dan ook centraal gedurende dat weekend. Prachtige sfeervolle muziek uit de Haute Cuisine van deze Nederlandse maestro. Koop je gedurende dit weekend bij Sights&Sounds, dan krijg één, twee of meerdere albums van Minco Eggersman, gratis en voor niets, dé manier om van je nieuwste aanschaf te genieten. Zijn nieuwste, Darkness Travels Light, is binnenkort ook als 24bit download beschikbaar."

 

Zaterdag is iedereen welkom tussen 10.00 tot 17.00 uur, en zondag (Koopzondag) staat de muziek voor je klaar tussen 12.00 tot 17.00 uur.

Sights&Sounds
Nieuwstad 51
7201 NL Zutphen
T +31 575 545583
E info@sightsandsounds.nl


EDITORS' CHOICE