NIEUWSKEF

Audioshow KEF en Hegel bij Multifoon


Redactie HiFi.nl | 17 oktober 2014 | KEF

Dat importeur GP Acoustics trots is op het feit dat zij naast KEF ook de distributie voeren over Hegel, is wel duidelijk. Want ook vandaag kunnen we weer een audioshow rond de twee merken in onze hifi-agenda noteren: op vrijdag 7 en zaterdag 8 november kun je bij het Rotterdamse Multifoon terecht voor luistersessies met uitgebreide tekst en uitleg.

Multifoon is specialist op het gebied van de beste muziekbeleving. Het assortiment bestaat uit een flink aantal merken, al zijn sommige breed vertegenwoordigd en vind je van andere slechts een enkel apparaat of luidspreker. "Dat heeft alles te maken met hoe bepaalde apparaten of luidsprekers hun steentje bijdragen in de opbouw van het assortiment," aldus de gastheer. "Er moet in iedere prijsklasse zo goed mogelijk muziek gemaakt worden. Een installatie van € 2000.- moet zijn plaats net zo verdienen als een set van het tienvoudige."

In samenwerking met KEF en Hegel presenteert Multifoon een audioshow met luistersessies en diverse opstellingen, waaronder KEF Reference, en elders in de winkel de R-Serie, LS50 en meer... Je vindt Multifoon (na de recente verhuis!) aan de Claes de Vrieselaan 111b in Rotterdam. Inschrijven voor een luistersessie kan telefonisch (010-2518888), per email (info@multifoon.nl) of in de winkel

MERK

EDITORS' CHOICE