NIEUWSKharma

Unieke uitverkoop Kharma

Redactie HiFi.nl | 28 november 2014 | Kharma
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 13 oktober 2014

Over 'save the date' en sla je slag gesproken: op zaterdag 29 november organiseren O.L.S. en Kharma voor het eerst een unieke uitverkoop! Dat betekent dat tal van klassieke modellen uit luidsprekerlijnen als Emotion, Divine en Ceramique op deze dag een stukje bereikbaarder worden. Dat mag wel in de agenda...

Uiteraard is het uitverkoop-event ook gewoon gelegenheid om een middagje van de weergevers van het vermaarde Bredase merk te gaan genieten. Zo zullen speakermodellen van de bekende lijnen (Emotion, Divine, AV Pro en Ceramique) uitgebreid gepresenteerd worden.

Waaronder deze serie; de Ceramique

Demonstraties en presentaties van de unieke modellen van Charles van Oosterum zijn natuurlijk op zich al een vermelding in je agenda waard. Maar: geen Uitverkoop zonder Kortingen. Deze showdag (10-17u) wordt nog een stukje interessanter gemaakt door de stevige aanbiedingen die je (eenmalig!) gedaan zullen worden. Binnen de verschillende lijnen zijn er nieuwe en tweedehands modellen aanwezig die nooit eerder voor deze prijzen de deur uit gingen. Mis het niet!

(klikbaar voor groter formaat)

Kijk voor meer informatie over het merk op HiFi.nl/Kharma. 

MERK

EDITORS' CHOICE