NIEUWSTivoli Audio

Tivoli introduceert cabinets voor Albergo+

Redactie HiFi.nl | 02 oktober 2014 | Tivoli Audio

De Albergo+ tafelradio van Tivoli Audio is vanaf nu naar eigen smaak en op elk type interieur aan te passen. Er is per heden namelijk een nieuwe serie speciale houten behuizingen beschikbaar. Dit brengt het totaal op vijf uitvoeringen van de Albergo+ en zestien verwisselbare cabinets. 

Of je nu gaat voor een klassiek houten afwerkingen in walnoot of kersen of een afwerking met een tweed, leer of beton-look, er is voor ieder wat wils. Alle custom cabinets zijn ontworpen en vervaardigd door het designhuis van Tivoli Audio in Italië. Het zogenoemde 'Custom Cabinets Program' biedt een uitgebreide collectie van speciale behuizingen die uitgevoerd zijn in materialen zoals verschillende leersoorten en modestoffen. 

De Albergo+ zelf is verkrijgbaar in vijf kleuren, waardoor er in totaal keuze is uit meer dan 80 verschillende combinaties om de ideale radio te creëren. Met Tivoli Audio’s configurator kunnen alle mogelijke combinaties worden vergeleken en direct in de gewenste combinatie worden besteld. De Albergo+ cabinets zijn per direct verkrijgbaar voor 69 euro of 99 euro voor de nieuwste uitvoeringen. De Albergo+ is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 249 euro.


EDITORS' CHOICE