Chattelin presents Magico Q7

Redactie HiFi.nl | 13 november 2014 | Magico | Importeur: Sound & Colors - Very Fine Solutions
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 28 oktober 2014

Schreven we net nog over de shows rond de kersverse Devialet Lounge bij Chattelin op zaterdag 11 oktober en de bijzondere opstelling met Magnepan en Audio Research op de 25ste, staat er voor november ook al weer een interessant event op de planning: een demonstratie van de zeer exclusieve Magico Q7, door Alon Wolf himself.

Alon Wolf en de Magico Q7

Peter Chattelin: "Wie zegt dat doordeweekse dagen saai zijn? Op dinsdag 25 november vindt er een heel bijzondere show plaats bij Chattelin AS, namelijk een demonstratie van een van de meest tot de verbeelding sprekende luidsprekers van de afgelopen decennia: de exclusieve Magico Q7 luidsprekers!"

"Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een combinatie samengesteld waarvan we mogen zeggen dat het momenteel een van de meest tot de verbeelding sprekende installaties is waar wereldwijd heel wat over wordt geschreven. En terecht, want als je een Magico Q7 voor het eerst beluistert, valt je mond open van verbazing. Dat gebeurde ons afgelopen zomer ook toen we ze onder verschillende omstandigheden konden beluisteren. Je hebt luidsprekers en je hebt de Magico Q7, deze uitspraak zegt wel genoeg...!"

"Met hun nieuwe 711 eindversterker en 725 voorversterker (primeur) heeft Soulution zich bovendien opnieuw verzekerd van een plek in de allerhoogste regionen in high end-audio. We gaan de grootheden van Magico dan ook aansturen met deze versterkers. En last but not least: vindt u het leuk om de mensen achter deze unieke producten zelf te spreken? Dat kan, want wij worden bijgestaan door Alon Wolf van Magico en Cyrill Hammer van Soulution."

Meer info en updates: zie www.chattelin.nl en de Facebook-pagina.

MERK

EDITORS' CHOICE