NIEUWSDevialet

Chattelin presents Devialet Lounge

Redactie HiFi.nl | 02 oktober 2014 | Devialet

Het zal niemand ontgaan zijn dat Devialet een zeer prominente plek heeft ingenomen binnen de high end-audiomarkt. Niet voor niets komt het merk hier regelmatig voorbij. Voor Chattelin Audio Systems was het reden genoeg om de afgelopen maanden te werken aan een aparte ruimte: de Devialet Lounge.

In deze ruimte kun je alle modellen – dus ook de nieuwste 400-en 800-versie – met elkaar vergelijken, veelal met SAM (speaker active matching, red.)-gerelateerde luidsprekers. En wat is een dergelijke introductie zonder een stevige audioshow er omheen? Op zaterdag 11 oktober kun je daarom bij Chattelin terecht voor de 400 dual-mono versterkers, aangesloten op de fantastische en veelbesproken Magico S3 luidsprekers.

In de Devialet Lounge zelf staat op deze dag de kleine variant van bovenstaande combinatie opgesteld: de Devialet 200 versterker gecombineerd met de Magico S1 luidsprekers.

Meer info en updates: zie www.chattelin.nl en de Facebook-pagina. Je vindt er onder meer de show van zaterdag 25 oktober, waarmee de speciaalzaak wil laten zien dat het vele invalshoeken heeft die allemaal hun kwaliteit hebben. Op deze showdag zal er namelijk een demonstratie plaatsvinden van "een legendarische combinatie die fantastisch muziek maakt en ook nog is voorzien van een aantrekkelijk prijskaartje: de Magnepan 1.7 luidsprekers die zich fantastisch laten aansturen door de kleine Audio Research VSI 75 geïntrigeerde buizenversterker!"


EDITORS' CHOICE