NIEUWSSharp

Sharp introduceert microsysteem en soundbar

Redactie HiFi.nl | 25 september 2014 | Sharp

Sharp breidt haar audiolijn uit met twee nieuwe systemen: de XL-HF102BH, een microsysteem met Bluetooth en de HT-SB602, een soundbar specifiek voor 60 en 70 inch televisies. De soundbar wordt geleverd met een wireless subwoofer.

XL-HF102BH microsysteem
De XL-HF102BH is een micro component systeem waarmee je via Bluetooth muziek vanaf je smartphone of tablet naar de audioset kan streamen. Het audiosysteem heeft een digitale versterker met een RMS-uitgangsvermogen van 2x25 Watt, een FM-tuner en een CD-speler. De boxen zijn uitgerust met dome tweeters.

Met de FM-kabelaansluiting kan de XL-HF102BH alle radiostations ontvangen en dankzij de RDS-functie blijf je steeds op de hoogte van onder andere het weer, files, sport, de titel van een nummer en de artiest. Met de voorgeprogrammeerde equalizer en de aparte Bass-Treble regeling kan je bovendien het geluid naar je eigen voorkeur afstellen. Voor meer laag kan ook de X-Bass functie worden ingeschakeld. De XL-HF102BH is verkrijgbaar in zwart of zilver.

Soundbar en subwoofer
De HT-SB602 soundbar kun je tegen de muur monteren, voor de TV neerzetten of in een TV-meubel plaatsen. Hij is uitgerust met Bluetooth en NFC-connectiviteit en speciaal ontworpen voor 60 inch en 70 inch LED-TV's. De soundbar beschikt over een totaal RMS-uitgangsvermogen van 310W en is uitgerust met een extra actieve draadloze subwoofer en Dolby Digital/DTS-decoders.

De XL-HF102BH en HT-SB602 zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een verkoopprijs van respectievelijk €179,00 en €329,00.


EDITORS' CHOICE