NIEUWSMeridian

Meridian Promo Tour 2014


Redactie HiFi.nl | 27 november 2014 | Meridian
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 15 september 2014

Om zelf te ondervinden wat het verschil is tussen de standaard Meridian DSP luidspreker en dezelfde speaker met een SE upgrade, reist Meridian met een set normale én Special Edition DSP luidsprekersystemen door Nederland en België. Komende zaterdag vindt de laatste demodag op Nederlandse bodem plaats bij Van Duppen Audio in Venlo.

De agenda ziet er als volgt uit:
- 27 september: Beter Beeld en Geluid Hilversum
- 11 oktober: Louter, Dordrecht
- 25 oktober: Multifoon, Rotterdam
- 31 oktober: Audio TV Centrum, Eindhoven
- 8 november: New Music Show, Brussel (Belgie)
- 15 november: Audio Artistiek, Groningen
- 29 november: Van Duppen Audio, Venlo
- 13 december: Alpha, Brasschaat (Belgie)

In de maanden september, oktober, november en december zal in hifi speciaalzaken door het hele land de vrijdag- en zaterdagavond gereserveerd zijn voor de Promotion Tour van de Special Edition Upgrade voor de Meridian DSP5200, DSP7200 en DSP8000 luidsprekersystemen. De SE upgrade is speciaal uitgebracht ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de Digital Active Loudspeaker systems. De SE upgrade van de DSP5200, DSP7200 en DSP8000 luidsprekersystemen bestaat uit implementatie van nieuwe firmware met Enhanced Base Alignment (EBA) voor een perfecte muzikale timing, een nieuwe door Meridian ontworpen Beryllium dome tweeter, nieuwe WideBand elektronica met extra DSP kracht en nieuwe garantie op het luidsprekersysteem variërend van 3 tot 6 jaar.

Benieuwd naar de verschillen? Je bent van harte welkom tijdens een van de demo’s! Meer informatie kun je vinden op www.viertron.nl/-meridiandemo 


EDITORS' CHOICE