ARTIKELDenon

A/V 6-daagse bij iEar’

Redactie HiFi.nl | 13 oktober 2014 | Denon
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 21 september 2014

In navolging van het succes van de eerste editie in 2013 organiseert iEar' ook dit jaar weer de iEar' A/V 6-daagse en wel op 17, 18, 19 en 24, 25 en 26 oktober 2014. Ze hebben 75 (!) luistersessies en workshops in petto vol met primeurs, met vooral de beste producten op het gebied van beeld en geluid; High-End Audio, Home-Theatre en Streaming Audio. 

Een hoogtepunten is bijvoorbeeld de presentaties van de zojuist nieuw geïntroduceerde Bowers & Wilkins CM Series S2. De CM serie is qua uiterlijk gerestyled, maar veel belangrijker uitgerust met het nieuwe tweeter concept, zoals dat ook geïntroduceerd is begin dit jaar in de nieuwe 600-series S2. Tevens is er een interessante nieuwe telg in de CM serie opgenomen, namelijk een monitor luidspreker met Tweeter-on-top.

Er staan ook demonstraties op het programma van de nieuwe Dynaudio draadloze Xeo 4 en 6 luidsprekers. Met de huidige Xeo modellen kan veel bereikt worden: makkelijke plaatsing, eenvoudig in multiroom-configuraties te betrekken en ingericht op streaming. Kortom, genoeg om over te vertellen en te demonstreren. Ook zijn er drie luistersessies met de nieuwe Dynaudio Confidence Platinum, een nieuwe telg in het high-end luidsprekerassortiment.

Verder kun je nog luisteren naar de KEF Blade 2 en de nieuwe KEF the Reference speakers. Ben je benieuwd naar een goed klinkend multiroom systeem? Kom dan luisteren naar het Heos by Denon Wireless audiosysteem.

Daarnaast staan de REL subwoofers voor je klaar en ben je geïnteresseerd in het kleinere werk, dan kun je nog genieten van de Beyerdynamic hoofdtelefoons. Maar we kunnen natuurlijk niet zonder versterkers en daarom staat Naim voor je klaar met onder andere de Naim Muso.

Van McIntosh ga je de primeur beleven van de McIntosh MB100. Dat is géén streamer maar een MediaBridge! Natuurlijk demonstreren ze de MB100 op één van de recent geïntroduceerde nieuwe McIntosh versterkers, de MA8000, in combinatie met de Dynaudio Confidence Platinum luidsprekers.

Genoeg van het zwakke geluid uit je televisie? De Focal Dimension soundbar werd uitgeroepen tot de best klinkende soundbar in de markt. Iear’ demonstreert graag aan je hoe een televisie klinkt in combinatie met de soundbar! Het merk heeft ook nog de Aria speakers en de Utopia 5.1 setup voor je klaar staan.

Goede kabels kunnen niet ontbreken en daarom zal Audioquest verschillende kabels demonstreren.

De beste luidspreker en/of versterker geeft nog geen garantie tot de beste prestatie. De invloed van ruimte akoestiek hierop is enorm groot. Het voor dit doel ontwikkelde Trinnov heeft een aantal unieke producten. De Amethyst, de Magnitude en binnenkort ook de Altitude, het summum voor meerkanaals tot 32-kanalen welke geschikt is voor zowel Dolby Atmos als Auro 3D. Laat je meenemen in alle mogelijkheden van Trinnov, gedemonstreerd door Ronald van Ovost, de importeur in Nederland.  

We hebben nog niet eens álle producten genoemd die aan bod komen tijdens de 6-daagse van iEar’ maar je begrijpt dat er voor ieder wat wils tussen zit! Voor het volledige programma en alle tijdstippen van demonstraties, zie deze brochure. Aanmelden voor een van de demonstraties kan via deze link. Veel plezier tijdens de A/V 6-daagse!

MERK

EDITORS' CHOICE