NIEUWSTeufel

Teufel Cinebase 5.1-sounddeck

Redactie HiFi.nl | 10 september 2014 | Teufel

Nieuw uit de stal van het Berlijnse Teufel: de Cinebase, met 'Sonic Emotion Absolute 3D-technologie', voor "een realistische surround weergave in de hele woonkamer". De Cinebase, een soundbar voor ónder je televisie, ondersteunt tv’s tot 60 inch.

De Cinebase van Teufel is een model soundbar zoals we er de laatste anderhalf, twee jaar meer zien: een speaker voor ónder je televisie zodat je geen gaten in de muur hoeft te boren en geen extra AV-receivers of versterkers hoeft aan te schaffen om je platte tv van een beetje home cinema-power te voorzien. Leg de sounddeck op je tv-meubel, plaats je tv daar bovenop en je kunt aan de slag.

Deze jongste home cinema-oplossing van de Duitsers is voorzien van diverse digitale en analoge ingangen en is daarmee geschikt voor vrijwel alle apparaten die je gebruikt om muziek en film af te spelen. Dankzij Bluetooth 4.0 met aptX codec wordt muziek nauwkeurig en zonder kwaliteitsverlies draadloos overgedragen. Aansluiting is bovendien kinderspel: Bluetooth activeren en alles wat je op je smartphone, tablet, pc of Mac afspeelt, wordt draadloos over de Cinebase weergegeven. Dit werkt bijvoorbeeld met Spotify, YouTube, iTunes, Facebook, apps, games en natuurlijk alle muziek die je op je apparaat hebt opgeslagen. 

Sonic Emotion geduid
Sonic Emotion™ Absolute 3D is een technologie, die oorspronkelijk is ontwikkeld voor professionele audio en gebruik maakt van gepatenteerde software en een digitale signaalprocessor (DSP-unit). Deze technologie garandeert een 'sensationele surround weergave met superieure, ruimtelijke diepte'. Door het gebruik van deze technologie in de Cinebase, moet je uit slechts één luidsprekersysteem een realistische surround weergave – ongeacht de luisterpositie – in de hele woonkamer kunnen beleven. We zijn benieuwd! 

Met Sonic Emotion™ Absolute 3D-technologie ervaar je:

  • de beste geluidsweergave op alle luisterposities,
  • een precieze lokalisatie van het geluid; ook bij een suboptimale opstelling,
  • zeeg hoge volumes zonder vervorming,
  • maximale spraakverstaanbaarheid
  • en een diepe, krachtige basweergave.

Teufel Cinebase: € 499,99. Meer informatie via Teufel.

MERK

EDITORS' CHOICE