NIEUWSArgon

Argon Audio Stream 2 compacte streamer

Redactie HiFi.nl | 08 september 2014 | Argon

Nieuws van het Scandinavische Argon: het merk brengt de Stream 2 op de markt. Deze Stream 2, ontworpen door Hi-Fi Klubben en per direct bij de dealer verkrijgbaar, is een compacte draadloze muziekstreamer met Spotify Connect.

De Stream 2 is een slimme en betaalbare muziekstreamer waarmee je draadloos kunt streamen naar je bestaande installatie. Met de Spotify- en Spotify Connect-apps* krijg je, mits je beschikt over een Spotify Premium-account, toegang tot meer dan 20 miljoen nummers, via je smartphone of tablet (iOS/Android). Met de app van Argon Audio zelf kun je bovendien alle muziek op je computer of netwerkschijf streamen, en kun je kiezen uit tienduizenden internetradiozenders.

De grote kleurendisplay op de voorkant maakt het erg eenvoudig om door je muziek te navigeren met de bijgeleverde infrarood-afstandsbediening. De Stream 2 is daarmee een handige oplossing voor iedereen die tevreden is met zijn of haar huidige installatie, maar wel gebruik wil maken van de nieuwste streaming-mogelijkheden. 

De Argon Stream 2 is per direct verkrijgbaar voor € 149,- en leverbaar in zwart. Distributie: AND Benelux – Culemborg; www.andbenelux.com.

MERK

EDITORS' CHOICE