VIP Denon Event & Streaming Audio Master Class

Redactie HiFi.nl | 06 september 2014 | Denon

Tijdens het Streaming Audio Master Class event bij Van Havere op 12 september kun je het digitale muziektijdperk herontdekken. Je kunt terecht met al je vragen over streaming, die beantwoord zullen worden door de medewerkers van de Hifi en IT-afdeling én de specialisten van Denon.

Muziek ondergaat de laatste jaren een ware revolutie met ongekende afspeelmogelijkheden: je muziekcollectie draadloos streamen, 13.000 internetradiozenders, Spotify, Deezer… Je kunt genieten van een compromisloze geluidskwaliteit op een eenvoudige en handige manier. Ontdek de nieuwe mogelijkheden, en wat je kunt verbeteren in gebruiksgemak en geluidskwaliteit.

Bovenal kun je tijdens het nuttigen van een drankje en hapje het allernieuwste draadloze muzieksysteem van Denon ontdekken: ‘HEOS’. Reserveer je plaats voor deze avond door een e-mail te sturen naar heos@vanhavere.be of te bellen naar: 03-6647568 (vanuit Nederland 0032-36647568).

Iedereen die van muziek houdt en dit op een unieke manier wil beleven is welkom op dit uitzonderlijke event. Het event vindt plaats tussen 18.00 uur en 22.00 uur. Ben je verhinderd op 12 september? Ook op zaterdag 13 september zijn er doorlopende demonstraties van Streaming Audio en Denon Heos! Gelieve je aanwezigheid te bevestigen vóór 9 september.

Beeld & Klankstudio Van Havere
Essenhoutstraat 52
2950 Kapellen (België)
Website 

MERK

EDITORS' CHOICE