ARTIKEL

Nieuw kantoorpand AMX

Redactie HiFi.nl | 17 juli 2011

AMX organiseerde op 29 en 30 juni jl. twee open dagen om officieel de opening van haar nieuwe kantoor met “state of the art” showroom te vieren. Dealers en klanten werden uitgenodigd om in het kantoor te ontdekken waarom AMX marktleider is in “unified control”.

Het nieuwe pand heeft een showroom met werkende demonstraties van het gehele AMX producten gamma. De opening van het Nederlandse kantoor is een spannende ontwikkeling voor AMX, zo legt Kevin Morrison, Managing Director en Vice President AMX Europe, uit: “De start van deze faciliteit geeft onze kracht weer in deze regio. Het geeft ons de mogelijkheid aan de groeiende vraag naar besturing in Nederland te voldoen. Daarnaast zet het ons in de ideale positie verder door te groeien de komende jaren. Ik heb geen twijfel over het feit dat ons nieuwe kantoor een belangrijke stap voor AMX zal zijn.”

Hardware- en software oplossingen van AMX vereenvoudigen de manier waarop we omgaan met techniek. Met steeds meer techniek om ons heen biedt AMX oplossingen om de toenemende complexiteit met touchscreens, remotes en keypads eenvoudig te besturen, en via het netwerk te beheren. AMX apparatuur voorziet in besturing, automatisering, switching, distributie (audio en video) en beheer van toegepaste techniek. Daarnaast biedt AMX digital signage en IPTV oplossingen die zeer breed kunnen worden toegepast en eenvoudig met besturing kunnen worden gecombineerd. De AMX oplossingen worden wereldwijd ingezet in vergaderzalen, woningen, klaslokalen, control rooms, ziekenhuizen, winkels, jachten, kerken, hotels, entertainment centers, theaters en broadcast facilities.

AMX Nederland
Mercurion 26
6903 PZ Zevenaar
Website


EDITORS' CHOICE