NIEUWSKEF

Muziek en Wijnshow Koetsier Audio

Redactie HiFi.nl | 03 september 2014 | KEF

De vakantie is, voor de meesten althans, weer achter de rug, wat onder meer betekent dat de agenda voor hifi-events weer langzaam vol zal stromen. Begin september wordt uiteraard bepaald door de IFA in Berlijn, maar wat dichter bij huis kun je eind van deze maand bij Koetsier Audio Grand Cru terecht voor een Wijn & Luistershow, met een hoofdrol voor Hegel en de KEF Blade.

Tijdens deze muzikale presentatie voeren de KEF Blade en Hegel de boventoon, maar kun je ook rekenen op de KEF Referentie reeks zijn, waarbij er bovendien enkele modellen te koop aangeboden worden met een zeer aantrekkelijke inruilkorting. Daarnaast staan er diverse aantrekkelijke demomodellen met speciale kortingen. En neem ook vooral je favoriete cd's of platen mee om te beluisteren!

Wijn & Luistershow Koetsier Audio

  • Zaterdag 27 september 14-18u
  • Zondag 28 september 14-18u
  • Maandag 28 september 14-21u

Koetsier Audio Grand Cru is gespecialiseerd in de Grand Cru’s op het gebied van audio – Quad, McIntosh, Gato, Audiolab, Wharfedale, SME, KEF en Hegel – en heeft hiermee ook in 2013 weer het predicaat Beste Hifi-winkel van Drenthe gewonnen. Alles staat demonstratieklaar.

Hans Koetsier – De Koetshoeve
Schoolweg 31 7924 PL Veeningen (gemeente De Wolden, Drenthe)
T 0528 391300 / 06-81898225
info@koetsieraudio.nl / www.koetsieraudio.nl

MERK

EDITORS' CHOICE