NIEUWSMagnat

Prijsvraag: Win de Magnat Edelstein speakers

Redactie HiFi.nl | 29 september 2014 | Magnat | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 01 september 2014

We gaan een van onze lezers weer dolblij maken, want we mogen in samenwerking met Magnat bij de nieuwste prijsvraag een wel hele gave prijs weggeven! Je maakt namelijk kans op een set Magnat Quantum Edelstein speakers.

Bij het maken van deze set speakers hebben de ontwerpers van Magnat een edelsteen voor ogen gehad; prachtig om te zien en maar ook een waar genoegen om naar te luisteren. De Magnat Quantum Edelstein mag dan geen juweel zijn die je om de pols kunt dragen of die thuishoort in een kluis. Nee, dit juweel mag gezien worden en je kunt er dagelijks van genieten.

‘Diamond look’
De combinatie van glas en aluminium geeft de Edelstein zijn zogenaamde ‘diamond look’. Door het toevoegen van een extra zware bodem is de kast akoestisch stil. Dit zorgt ervoor dat zowel de speaker als het meubel waarop deze geplaatst wordt niet mee trillen met het geluid.

De behuizing van de speaker is vervaardigd van MDF en afgewerkt in een hoogglans finish. De schuine randen rond de units zorgen er niet alleen voor dat het geluidsbeeld breed wordt geplaatst, maar laat tegelijkertijd de speakers op een elegante wijze contrasteren met het geborsteld aluminium front paneel.

Optimale geluidsweergave
Voor dit 2-weg bass reflex systeem zijn hoogwaardige materialen gebruikt. Zo wordt er een 110 mm mid/laag-unit gebruikt waarvan de conus bestaat uit een ‘aluminium/ceramic sandwich’. Deze combinatie is uiterst stijf waardoor het mid/laag gedetailleerd en nauwkeurig kan worden weergegeven.

De 25 mm dome tweeter sluit hier naadloos op aan en kan zelfs de meest hoge tonen tot 50.000Hz weergeven. De bass reflex poort heeft verhoudingsgewijs een grote opening en heeft een speciale coating gekregen, zodat de lage tonen gehoormatig goed te volgen zijn en tot 34Hz doorlopen. De speakers kunnen worden aangesloten met ‘banana plugs’ of ‘spades’.

Kijk op deze pagina voor de prijsvraag en maak kans op deze mooie prijs!  

MERK

EDITORS' CHOICE