Gydotron Audio houdt Analoge Show

Gydotron Audio houdt op 13 en 14 september een Analoge Pastorij show die volledig in het teken zal staan van vinyl. Vinyl kent de laatste jaren namelijk een behoorlijke opleving, zowel bij jonge mensen als bij mensen die hun oude collectie hebben herontdekt.

Alleen al in België brengen veel artiesten hun nieuwe muziek uit op vinyl. Vaak zijn de nieuwe releases hoge kwaliteit persingen. Nutters Audio zal tijdens de show aanwezig zijn met veel vinyl van onder andere Speakers Corner, Mobile Fidelity Sound Lab, Reference Recording en Stockfish. 

Tijdens de analoge show wil Gydotron jullie graag laten proeven van de kwaliteiten van vinyl. Het aanbod is behoorlijk gegroeid en bezoekers zullen er kennis kunnen maken met onder andere Nottingham Analogue, Kuzma, Transrotor en Acoustic Solid draaitafels.  Ze stellen ook nog andere primeurs voor, zoals Vitus electronica. De ontwerper/fabrikant, Hans-Ole Vitus, zal aanwezig zijn op de show.

Verder zal ook Mola Mola te beluisteren zijn. Bruno Putzeys, bekend van UcD en Ncore versterkers, is de ontwerper van Mola Mola. De Mola-Mola voorversterker is een vrij traditioneel apparaat met vijf ingangen die allemaal gebalanceerd of ongebalanceerd gebruikt kunnen worden. Verder is er ruimte voor een phonotrap of DAC. Tijdens de show zal deze voorversterker voorzien zijn van de hoogwaardige phono-module. De eindversterkers zijn van het type klasse D, namelijk een doorontwikkeling van de N-Core versterkers.

Op het laatste moment kan Gydotron aankondigen dat ze dealer zijn geworden van VPI. Dit merk maakt het aanbod van draaitafels compleet. Uiteraard zal VPI op de show aanwezig zijn. 

Verder zullen de volgende merken muziek maken: Marten, Magico, Diapason, Harbeth, Grimm en Raidho speakers maar ook de prachtige electronica van ASR Emitter, Jeff Rowland, Ayre, Vitus en Mola Mola. 

Iedereen is welkom tijdens het weekend van 13 en 14 september vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur. Een drankje staat voor je klaar!

Sint-Martinuspastorij 
Berckhovenstraat 11
Malle, België

Website Gydotron Audio 


EDITORS' CHOICE