(Gesponsord artikel)NIEUWSPS Audio

Tijdelijke actie: 15% korting PS Audio en Oyaide

Redactie HiFi.nl | 29 augustus 2014 | PS Audio

In onze Hifidelity webstore vind je een uitgebreid scala aan hifi-apparatuur en -accessoires. De beste producten, hardware én software, zonder keuzestress, met voordeel voor onze Gold Members én in samenwerking met 's lands hifi-speciaalzaken.

In de Store vind je ook productaanbod van PS Audio en Oyaide, waar we je nu tijdelijk ruim 15% korting op kunnen bieden. Wees er dus snel bij! 

PS Audio P10 PowerPlant – van €5999 voor €4999!
Deze PerfectWave Power Plant 10 is PS Audio's grootste én meest geavanceerde wisselstroom re-generator en het ultieme toestel voor de aanlevering van perfecte stroom aan uw audio/video installatie.

De PerfectWave Power Plant 10 levert continu tot 1250 Watt en 70 Ampère geregelde stroom en doet dit ongelooflijk snel dankzij zijn ingebouwde reserves. Mede daardoor wordt je set een stuk dynamischer.

PS Audio NuWave phono converter – van €1995 voor €1599!
Deze NuWave Phono Converter van PS Audio is een analoge 'alleseter': of je er nu je iPod op aansluit, een tuner of een draaitel van duizenden euro's, de NPC weet er raad mee. Het apparaat is eigenlijk twee in één, het combineert namelijk een hoogwaardige phono voorversterker met een analoge (DSD/PCM) DAC. Je kunt de NPC dan ook gebruiken als standalone A/D converter, als analoge phono voorversterker of... beiden! 

Lees ook onze review

PS Audio Dectet Power Center – van €599 voor €499!
De PS Audio Dectet Power Center is een passief netfilter dat ervoor zorgt dat je volledige set van schone stroom voorzien wordt. In de Hifidelity Store bieden we je nu tijdelijk 15% korting op deze nuttige aanvulling op je hifi-systeem. De Dectet brengt leven, body en dynamiek in je set voor een relatief betaalbare prijs, met maar liefst tien beschermde en gefilterde uitgangen.

PS Audio AC3 high-end stroomkabel (1,5m) – van €249 voor €199!
Deze PS Audio PerfectWave AC3 high-end stroomkabel van PS Audio is gebaseerd op 5 patenten en jaren van luisteren en ontwerpen. Dit relatief betaalbare model is gemaakt van puur OFC koper, opgebouwd met verschillende geleiders en vormen.

Lees in deze recensie meer over het probleem van hoogfrequente storing, waarom high-end stroom kabels écht het verschil kunnen maken en het research traject wat leidde tot deze AC3 kabels. 

Oyaide MTS 6 high-end stroomblok – van €999 voor €849!
Voor de serieuze HiFi-liefhebber. Deze 6-voudige stekkerdoos is gemaakt van RVS en heeft door zijn hoge stijfheid zeer goede trillingsdempende eigenschappen, wat de geluidskwaliteit van je HiFi-set ten goede komt.

(Tip: lees ook deze uitgebreide review (engels) op 6Moons.com.)

 


EDITORS' CHOICE