Definitive Technology onthult Dolby Atmos-luidsprekermodule

Definitive Technology heeft de A60 Elevation-luidsprekermodule aangekondigd, een luidspreker voor multidimensionaal Dolby Atmos-geluid. De A60-module is eenvoudig te bevestigen op de bovenkant van de BP-8060ST-vloerluidspreker van Definitive Technology en werkt dan als een speciale 'hoogteluidspreker' die Dolby Atmos-audio produceert.

Geluiden worden tegen het plafond weerkaatst, zodat audio-effecten als overvliegende helikopters of tsjilpende vogels echt van bovenaf komen. Het resultaat volgens het merk: een levensechte home theatre-beleving.

Met Dolby Atmos wordt de luisteraar vanaf alle kanten, zelfs boven het hoofd, omgeven door een uitzonderlijk helder, krachtig, gedetailleerd geluid met sensationele diepte.

De luidsprekermodule wordt aangesloten op een AV-ontvanger met Dolby Atmos en zorgt dan voor de juiste decodering voor het afspelen van Dolby Atmos-entertainment. Omdat het oog ook wat wil, is de A60 voorzien van een kabelgeleider om het luidsprekersnoer mee aan de achterkant van de luidspreker te bevestigen.

De A60 van Definitive Technology is vanaf nu voor 249 euro verkrijgbaar bij speciaalzaken. Ga voor meer informatie naar www.definitivetech.com.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »