NIEUWS

Productie nieuwe iPad gestart

Redactie HiFi.nl | 12 augustus 2014

Apple is begonnen met de productie van de nieuwe iPad Air 2. Verwacht wordt dat de productie van de nieuwe iPad Mini op korte termijn van start gaat. Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde Bloomberg. Voor Apple is het zaak om na twee teleurstellende kwartalen t.o.v. vorig jaar, de verkoop van het een na populairste product te verhogen. Dat moet dus gebeuren met de iPad Air 2 en de nieuwe iPad Mini. 

Volgens bronnen rondom Bloomberg is de grootste verandering het aanbrengen van een anti-reflecterende coating. Door deze vernieuwing zou het lezen aangenamer worden. Verdere details worden niet vermeldt. Wel wordt er geschreven dat de 9,7 inch iPad Air 2 rondom het einde van het derde kwartaal verwacht mag worden (september & oktober).      

De 7,9 inch iPad Mini wordt op het einde van het jaar verwacht, omdat deze momenteel nog niet in productie is. Wat daarvan de vernieuwingen zijn is niet bekend. Daarnaast is volgens Bloomberg nog steeds de verwachting dat de iPhone 6 op 9 september gepresenteerd wordt. Deze zal verkrijgbaar zijn in een 4,7 inch en een 5,5 inch scherm.            

Verder wordt er later nog de iWatch verwacht, hierbij is de focus gelegd op gezondheid. Tot slot wordt er nog een nieuwe serie van Mac verwacht. Voorlopig moet de Apple-liefhebber het doen met de vernieuwde iPads. 


EDITORS' CHOICE