NIEUWSBeyerdynamic

Beyerdynamic introduceert iDX hoofdtelefoons

Redactie HiFi.nl | 04 augustus 2014 | Beyerdynamic

Beyerdynamic heeft twee in-ear hoofdtelefoons geïntroduceerd die passen bij de manier waarop er nu door veel mensen naar muziek wordt geluisterd: via smartphone en tablet. De iDX 120 iE en iDX 160 iE beloven hi-fi geluid gewoon uit het apparaatje dat je toch al met je meedraagt.

De in-ears zijn ontwikkeld in Duitsland. Het merk belooft veel ruimte voor de lage tonen en een goede balans. Beide headsets hebben een afstandsbediening in de kabel, waarmee je kunt door- en terugspoelen. Ook kun je telefoontjes aannemen voor handsfree bellen. Ze werken met Android of Windows maar ook met Apple producten zoals de iPod en iPad.

Beide modellen worden geleverd met silliconen tips in vijf verschillende maten, zodat hij bij iedereen perfect in de oren zit. De iDX 160 iE wordt ook nog geleverd met een paar memory foam tips van fabrikant Comply. Deze vormen zich naar je oorkanaal en houden dus ook geluid van buitenaf tegen.

Volgens Beyerdynamic raakt de platte, stugge kabel niet snel in de knoop en ontvouwt hij zichzelf ook gemakkelijk wanneer je hem uit je broekzak of tas haalt.

De iDX 120 iE en iDX 160 iE worden officieel gepresenteerd tijdens de IFA in september. Vanaf midden augustus zijn ze echter al te koop via Beyerdynamic.com voor 99 en 119 euro.


EDITORS' CHOICE