NIEUWSEmondo

Emondo tips voor tv-geluid en bediening

Redactie HiFi.nl | 25 juni 2014 | Emondo | Importeur: Emondo

'Een platte tv, een plat geluid.' Je hoort het regelmatig, en we hebben er al genoeg over geschreven. Met name filmliefhebbers willen graag een extra stap zetten om het geluid van de televisie te verbeteren, en schakelen daarom een soundbar of centerspeaker in.

Emondo springt in op de vraag naar dat soort hulpmiddelen door ook het AV-meubel erop aan te passen.

"Het voordeel van een Emondo maatwerk meubel? Een apart luidspreker compartiment wordt tot op de millimeter aangepast aan de afmeting van deze belangrijke luidspreker."

Lees ook ons achtergrondartikel over het verbeteren van je tv-geluid

Bediening en bereikbaarheid
Wissel je regelmatig van apparatuur of bekabeling? Een goed meubel is optimaal bereikbaar vanaf de achterkant. Laat 'm bijvoorbeeld voorzien van deuren aan de achterkant, zodat je er altijd gemakkelijk bij kunt en nooit meer met een zaagje ruimte hoeft te maken voor nieuwe bekabeling. 

Ook voor nieuwe idee├źn, zoals een fraaie lift voor je tv (zie boven) staat een meubelspecialist als Emondo open. "Je nieuwe meubel laten voorzien van soft-close laden, een klep met gasveren, handgrepen en andere accessoires? Hangend aan de muur of op pootjes? Met als input uw wensen en voorkeuren sturen wij u graag een 3D ontwerp met vrijblijvende prijsopgave toe."

Zie ook de Emondo Koopwijzer voor het ontwerpen van je ideale meubel.


EDITORS' CHOICE