NIEUWSFrends

Frends: Hoofdtelefoon als sieraad


Redactie HiFi.nl | 25 juli 2014 | Frends

Sinds de witte dopjes van Apple en de populaire headphones van Beats by Dr. Dre zijn hoofdtelefoons niet meer uit het straatbeeld weg te slaan. Iets waar veel fabrikanten gebruik van maken, waaronder het merk Frends. Zij ontwikkelen hippe hoofdtelefoons voor vrouwen die meer lijken op sieraden dan op audioapparatuur.  

Zo is er de Frends with Benefits, een hoofdtelefoon met verwisselbare kapjes in allerlei uitvoeringen. Uiteraard zodat de outfit elke dag matcht met je hoofdtelefoon. We zijn heel benieuwd of deze hoofdtelefoons ook kwaliteit bieden of alleen een mooi plaatje vormen. Goedkoop zijn ze in ieder geval niet. Prijzen liggen zo tussen de 149 of zelfs 299 euro voor een limited edition versie uitgevoerd in python print.

Over de specificaties heeft het merk niet zo veel te melden. Wat we in ieder geval weten is dat de hoofdtelefoons worden vervaardigd van echt leer en handgemaakte metalen. Ook zijn ze uitgerust met 40mm drivers. Wat we ook weten: mocht je vriendin of vrouw niet zo weg zijn van audioapparatuur, is dit misschien een mooi opstapje!


EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »