NIEUWSMarantz

Marantz introduceert PM7005 versterker

Redactie HiFi.nl | 18 juli 2014 | Marantz

Marantz kondigt de introductie aan van een nieuwe stereokrachtpatser: de PM7005 geïntegreerde versterker met het nieuwste schakelontwerp. Hij beschikt ook over USB-DAC-functionaliteit.

De PM7005 levert 2 x 80W bij 4 ohm. Om de beste geluidskwaliteit te verkrijgen, is de PM7005 voorzien van current feedback-HDAM's en een instante stroomvoorziening met hoge snelheid. Ook wordt deze versterker geleverd met dezelfde luidsprekeraansluitingen die worden gebruikt in de grotere PM8005.

De DAC-modus heeft optische en digitale coax-ingangen en een USB-B-poort, wat betekent dat je je computer rechtstreeks op de PM7005 kunt aansluiten, zodat je profiteert van de hoogwaardige DAC CS4398 en de van de HDAM-SA3-module voorziene audio-uitgangsfase voor geweldige geluidsprestaties. De versterker fungeert als geluidskaart voor de computer en de USB-B-poort werkt in asynchrone modus en is bit-perfect, waarmee niet alleen 192 kHz/24-bits maar ook de DSD 2,8 MHz en 5,6 MHz worden ondersteund voor audio met een hoge resolutie. Maar omdat Marantz ook het gevoelige analoge signaal van andere bronnen belangrijk vindt, is de Analog Amp Mode ingebouwd, waarmee de digitale sectie eenvoudig in zijn geheel kan worden uitgeschakeld, zodat je onder andere kunt genieten van vinyl.

Prijs en beschikbaarheid
De PM7005 is vanaf september 2014 verkrijgbaar in het zwart en zilver-goud voor een consumentenadviesprijs van 899 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE