NIEUWS

Nieuw luidsprekermerk Russell K vindt dealers

Redactie HiFi.nl | 16 juli 2014

Een nieuw luidsprekermerk is altijd interessant, zeker wanneer er snel na de introductie al diverse dealers staan te trappelen om het product aan te bieden. Onlangs presenteerde het jonge speakermerk Russell K. de Red 100 luidsprekers, en inmiddels heeft Hear Everything Audio Import al vier dealers voor het nieuwe merk: Multifoon in Rotterdam, Da Capo High End in Kerk Avezaath, Audio-Life in Buren en A10 Audio in Amsterdam.

Er is maar één verklaring voor deze bliksemstart, laat Ton van der Veeken (Hear Everything Audio Import) weten: "De hoge kwaliteit gekoppeld aan het meer dan vriendelijke prijskaartje. Deze luidspreker heeft een extreem goeie prijs-kwaliteitverhouding. Dat baart opzien, en dan zien ze er ook nog eens geweldig uit."

De voordeligste Red 100 en standaardversie is afgewerkt met grijs kunststof en een rode baffle. Hekel aan rood? Kies een zwarte baffle, mat of glanzend. Afwerkingen met verschillende soorten fineer en ook high gloss lak zijn mogelijk tegen meerprijs. Dat geldt ook voor de grille die niet standaard wordt meegeleverd. Op de website van de producent kun je je eigen Russel K. Red 100 samenstellen door met de kleuropties te spelen.

De Russel K. Red 100 in standaard versie kost € 1.495,00, de fineerversies komen op € 1.795,00 en voor high gloss piano moet € 1.995,00 neergeteld worden.

Meer informatie over het merk vind je zoals gezegd op de website, Russellk.co.uk. Importeur voor de vier dealers in Nederland is Hear Everything Audio Import.


EDITORS' CHOICE