NIEUWSSonos

Flexson maakt witte ColourPlay voor Sonos Sub


Redactie HiFi.nl | 07 juli 2014 | Sonos

De Sonos Sub was tot nu toe alleen verkrijgbaar in het zwart, maar dankzij de ColourPlay ‘skin’ van Flexson, kunnen gebruikers de subwoofer nu omtoveren naar een wit exemplaar, voor een mooi geheel van je Sonos-set. 

De nieuwste ColourPlay skin werkt gewoon samen met de Flexson muurbeugels voor Sonos. Flexson heeft tevens een zwarte skin aangekondigd voor de Sonos Connect (inmiddels verkrijgbaar bij RMR Soundsystems, red.). Die was tot nu toe alleen in het wit verkrijgbaar. De hoesjes van vinyl waren al verkrijgbaar in meerdere kleuren voor de Play:1, 3 en 5. De gekleurde hoezen zijn gemakkelijk weer te verwijderen, aldus de fabrikant.

De witte ColourPlay voor de Sub is per direct verkrijgbaar, voor 99,99 euro via importeur RMR Soundsystems

Naast de nieuwe gekleurde hoesjes introduceert Flexson nog een aantal andere nieuwe producten, waaronder de Flexson TV Stand. Deze is speciaal ontworpen voor de Sonos Playbar. Inmiddels ook verkrijgbaar, voor € 129.99.        

 

Ook nieuw is de  Articulated TV Mount. Deze is ook ontwikkeld voor de Playbar en zorg ervoor dat je Sonos soundbar meebeweegt met je televisie. Vanaf nu verkrijgbaar voor € 369.99.

Tijdens EISA zullen er nog meer nieuwe producten worden geïntroduceerd. Houd de website van de importeur in de gaten voor meer informatie. 


EDITORS' CHOICE