NIEUWSMOON

Summer high-end bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 02 juli 2014 | MOON

Zoals we allemaal weten bestaat er niet zoiets als de beste luidspreker, maar kwaliteit valt zeker te herkennen. Daarom hebben ze bij Rhapsody niet één merk luidsprekers, maar meerdere, om het beste met elkaar te kunnen vergelijken zodat je je eigen voorkeur kunt ontdekken. Rhapsody gaat er een aantal op een rijtje zetten deze zomer, die allen in dezelfde prijsklasse zitten.

Op zaterdag 12 juli beginnen ze met het magische Magico. Deze dag is zowel de S3 als de S1 te horen. Op zaterdag 19 juli laat Rhapsody het unieke ontwerp van Franco Serblin horen, de Ktema. Op zaterdag 26 juli laten zij de TAD Evolution One aan je horen horen. Op zaterdag 2 augustus staat de nu al veel geprezen Grimm LS1 luidspreker klaar. 

De eerste drie zaterdagen gebruiken ze dezelfde elektronica om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de kwaliteiten van deze luidsprekers. De nieuwe versterkers van Moon staan centraal en volgens Rhapsody stuurt hij de speakers geweldig aan. Hier een opsomming van de elektronica; Moon 740P dual-mono voorversterker, Moon 860A eindversterker, Aurender W20 musicserver, dCs Vivaldi DAC en clock, Pro-Ject Signature 12 draaitafel met Kiseki Purple Heart element en Moon phonotrap. Voor de Grimm LS1 gebruiken ze alleen de Aurender W20 musicserver aangezien de complete elektronica in de luidspreker gebouwd is. Al deze dagen gebruiken ze een mix van Shunyata en AudioQuest bekabeling.

Mocht je interesse hebben, de luidsprekers zijn altijd bij Rhapsody aanwezig om te luisteren. 

Rhapsody
Borneolaan 25
1217 GX Hilversum

E-mail: info@rhapsody.nl
Website 


EDITORS' CHOICE