NIEUWSStormaudio

Stormaudio naar Benelux

Redactie HiFi.nl | 30 juni 2014 | Stormaudio

Het Franse merk Stormaudio is vanaf heden leverbaar in de Benelux. CinemaDream gaat de distributieactiviteiten voor dit exclusieve merk op zich nemen. Stormaudio's filosofie beoogt de hoogste prestaties van home cinema te bereiken, door middel van innovatie en design in analoge en digitale audiotechnieken, met vooral een specialisatie in de nieuwe 3D audio weergavetechnieken als Auro-3D. 

3D Audiotechnologie
3D Audio is de nieuwste innovatie in bioscoopgeluid en geeft een nieuwe, krachtige luisterervaring. Door de speakers die overal om je heen aanwezig zijn, creëert 3D audio een realistische en natuurlijke diepe geluidservaring, waardoor de filmbeleving op een ongekend hoog niveau komt. Als het in de film regent, dan komen de druppels nu echt vanuit de lucht vallen. Met als enige verschil dat je niet nat wordt, maar ook die technieken zijn in vergaande ontwikkeling…

3D audio is al bij vele film producties toegepast. Een aantal voorbeelden zijn: Elysium, The Amazing Spider-man 2, How to Train Your Dragon 2, Kung Fu Panda 3, The Croods, Red Tails en Transformers: Age of Extinction en in de toekomst zal 3D audio steeds meer als standaard gaan gelden voor grote game- en filmproducties nu dit een geaccepteerde audiotechniek is door (film) studio’s. 3D audio is een blijvende nieuwe standaard.

Stormaudio producten bieden naar eigen zeggen de beste-in-class audioprestatie, veelzijdigheid en  betrouwbaarheid. Alle producten zijn ontworpen en vervaardigd in Frankrijk. Het merk is gevestigd in het hart van de Loire-vallei, waar audiotechnici systemen en producten ontwerpen en vervaardigen.

Auro-3D
Auro-3D is een product van Auro Technologies en is ontstaan in de Galaxy Studios, een bekende postproductiestudio in het Belgische Mol. Wilfried van Baelen, CEO en oprichter Galaxy Studios & Auro Technologies, is in 2005 begonnen met de ontwikkeling van het Auro-3D concept. Mede dankzij een team van gekwalificeerde ingenieurs kon hij in 2006 het Auro-3D concept presenteren aan de Audio Engineering Society in Parijs en San Francisco. Uitgebreide technische specificaties (whitepapers) en aanvullende informatie omtrent Auro-3D zijn terug te vinden op onze website van Stormaudio

STORMAUDIO by CinemaDream
Hulsterstraat 26a
4116 EZ BUREN

Website    


EDITORS' CHOICE