NIEUWSNaim Audio

Latham Audio’s zomerse deal

Redactie HiFi.nl | 24 juni 2014 | Naim Audio

Speciaal voor de zomer heeft Latham Audio twee actiesystemen samengesteld tegen een gereduceerde prijs. Als basis dient de Naim UnitiQute2 of de UnitiLite in combinatie met luidsprekers van Neat Acoustics en kabels van The Chord Company. Een 100% Brits systeem dus.

Bij Latham Audio willen ze het de muziekliefhebber lekker gemakkelijk maken. Met de twee aanbiedingen bestaande uit een alles-in-één bron met versterker, luidsprekers en bekabeling, heb je meteen alles in huis voor een muzikale zomer. Beide systemen zijn zo samengesteld dat ze perfect op elkaar zijn afgestemd, zo hoef je niet zelf allerlei apparatuur, kabels en luidsprekers met elkaar te vergelijken.

Systeem 1
Systeem 1 bestaat uit de compacte Naim UnitiQute2 met streaming, FM, DAB+ en Internetradio, digitale- en analoge ingangen en wireless ontvangst. De luidsprekerbekabeling komt van The Chord Company, het betreft de Carnival Silverscreen. De Neat Iota luidsprekers maken het systeem compleet. Daarnaast wordt dit Systeem net als Systeem 2 geleverd met een C-Stream ethernetkabel en gratis download voucher van het Naim Label. De normale prijs is 2869 euro, nu voor 2499 euro.

Systeem 2
Dit systeem bestaat uit de Naim Audio UnitiLite met daarin streaming, internetRadio, cd-speler en diverse ingangen. Het vermogen is in vergelijking met de UnitiQute2 wat hoger met 2 x 50W (UnitiQute 2x30W). De zwaardere versterking zorgt voor meer controle op de Neat Acoustics Motive SX2. Deze compacte vloerstaande luidspreker kun je gemakkelijk plaatsen. De Chord Rumour luidsprekerbekabeling zorgt ervoor dat alle muziek zuiver en zonder verlies naar de luidsprekers toekomt. Ook hierbij krijg je een gratis albumdownload en Chord C-stream ethernetkabel. De normale prijs is 4519 euro en is nu tijdelijk 3849 Euro.

Deze actie is verkrijgbaar tot 21 september bij een geselecteerd aantal winkels.

MERK

EDITORS' CHOICE