NIEUWSPS Audio

PS Audio Sprout succes via crowdfunding


Redactie HiFi.nl | 18 juni 2014 | PS Audio

Tijdens de High End München werd het prototype van de PS Audio Sprout al aan ons geïntroduceerd. Toen maakte het merk al bekend het apparaat te willen lancereren via Crowdfunding. Sprout is nu te vinden op Kickstarter en meteen een enorm succes.

Sprout is de link tussen je muziek en je speakers. De geïntegreerde versterker met 50 watt per kanaal aan boord is uitgerust met een phono voorversterker, DAC, hoofdtelefoon versterker en een Bluetooth receiver. Sprout kan dus muziek afspelen van een platenspeler, elke digitale input en draadloos vanaf een smartphone.

De maker van Sprout is geen fan van de grote, ingewikkelde versterkers met tig ingangen waarvan je de meeste niet eens gebruikt. Daarom bedacht hij Sprout. Simpel maar doeltreffend en zeer universeel. Zijn idee om audiofiel geluid voor iedereen toegankelijk te maken, lijkt nu al aan te slaan. Het beoogde doel van 36.000 dollar is binnen twee dagen al ruimschoots gehaald. Als Sprout in de reguliere verkoop gaat, kost hij 799.99 dollar, zo’n 600 euro. Dit zal waarschijnlijk in het najaar van 2014 zijn.

 

Mocht je Sprout willen steunen, de Kickstarter-pagina vind je hier


EDITORS' CHOICE