NIEUWSSamsung

Vergroot je televisiegenot met iEar

Redactie HiFi.nl | 16 juni 2014 | Samsung
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 11 juni 2014

Via een exclusieve demo bij iEar’ leer je alles over het verbeteren van de kijk- en luisterervaring bij jou in de woonkamer. IEar te Tilburg houdt op 20 juni aanstaande een show exclusief voor lezers van HiFi.nl! De avond zal geheel in het teken staan van Samsung en de Curved televisie. 

Met het WK in volle gang staat de televisie weer volop in de belangstelling. Maar met zoveel verschillende modellen is het soms lastig kiezen. Niets is zo fijn als een uitgebreide live demonstratie van de nieuwste modellen. Daarom houdt iEar’ een exclusieve avond rondom het verbeteren van je kijkervaring. Er is een demonstrateur van Samsung aanwezig die alles vertelt over de Curved tv en Ultra HD. Er zal een demo starten om 18.30 uur en om 20.00 uur.

Ook wordt er aandacht besteed aan audio ter ondersteuning van je tv. Nu televisies alsmaar platter worden, wordt de audiokwaliteit vaak slechter. Hoe je dat oplost leer je op 20 juni. Inschrijven voor deze exclusieve showavond kan via onderstaand formulier. Wees er op tijd bij, in verband met het beperkte aantal plaatsen!

iEar' 
St. Ceciliastraat 28
5038 HA  Tilburg 

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Opmerkingen.


EDITORS' CHOICE