NIEUWS010HiFi

010 HiFi heeft deuren geopend met openingsacties

Redactie HiFi.nl | 03 juni 2014

Een paar weken geleden zijn de deuren van 010 HiFi geopend. Een frisse winkel aan de Pleinweg 136 in Rotterdam, onder de rook van winkelcentrum Zuidplein. De locatie is geen onbekend terrein voor eigenaar Goos Feenstra; tot 2007 leidde hij daar een filiaal van HOBO HiFi. Het bleef kriebelen bij Goos en dit resulteerde afgelopen maand in de opening van 010 HiFi. Binnenkort publiceren we een HiVisit over 010 HiFi, maar graag attenderen we je nu alvast op deze bijzondere winkel.

Wat opvalt is dat er naast aandacht voor reguliere HiFi componenten, ook veel aandacht is voor eigentijdse toepassingen van muziekbeleving. Denk hierbij aan streaming, koptelefoons en multiroom toepassingen. Maar ook is er  ruimte gemaakt in de winkel voor hippe meubelen. Niet alleen om bij 010 HiFi relaxed te kunnen luisteren naar een set up die je interessant vindt; je kunt ze namelijk ook gewoon kopen! Prettig is ook dat er eigenlijk altijd wel ruimte voor de deur is om te parkeren. Gebruik wel je parkeerschijf overigens!

Regelmatig kun je in onze 2de hands rubriek zien welke bijzondere aanbiedingen 010 HiFi voor jou in petto heeft. Een overzicht van de huidige acties vind je hier. 

Kortom: ben je in de buurt? Ga dan zeker eens kijken bij 010 HiFi. Onder het genot van een kopje koffie laat 010 HiFi je graag vrijblijvend zien en horen hoe je je muziek- en filmbeleving naar een hoger plan kunt tillen. Dat je daarvoor niet altijd heel diep in de buidel hoeft te tasten, bewijzen de lopende aanbiedingen in onze 2e hands rubriek wel.

Houd HiFi.nl in de gaten voor de uitgebreide HiVisit die we binnenkort publiceren. Hier laten we je uitgebreid kennis maken met de jongste HiFi winkel van Nederland.​

010 HiFi
Pleinweg 136-138
3083 ES Rotterdam
T: 010 8484359


EDITORS' CHOICE