NIEUWSJBL

JBL introduceert Synchros E-Serie Hoofdtelefoons


Redactie HiFi.nl | 22 mei 2014 | JBL

JBL introduceert haar nieuwste serie Synchros hoofdtelefoons, van in-ear tot over-ear. De JBL Synchros E-serie combineert techniek met nieuwe functies die aansluiten bij elke lifestyle. Zo wordt muziek luisteren socialer dankzij de JBL ShareMe technologie, waarmee je muziek kunt streamen naar andere met JBL ShareMe uitgeruste hoofdtelefoons.

JBL Synchros E50BT over-ear hoofdtelefoons
De grote 50 mm drivers met JBL PureBass performance sluiten goed om je oren en leveren een diep, helder geluid, aldus JBL. Dankzij Bluetooth heb je een draadloze connectie met al jouw smart devices. Daarnaast bevat de hoofdtelefoon ShareMe technologie, waardoor je muziek kunt streamen naar andere met JBL ShareMe uitgeruste hoofdtelefoons. Zo kun je samen via andere hoofdtelefoons naar dezelfde muziek luisteren! Daarnaast kun je door één druk op de controleknop ook handsfree heldere gesprekken voeren. JBL: ‘Je kunt tot 18 uur genieten van muziek dankzij de 3-D scharnieren, de ergonomische hoofdband en zacht lederen oorschelpen, die het geluid van buitenaf afschermen door passieve ruisonderdrukking.’ JBL Synchros E50BT over-ear hoofdtelefoon is verkrijgbaar vanaf eind juni voor een adviesverkoopprijs van 129 euro.

JBL Synchros E40BT on-ear hoofdtelefoons met Bluetooth
De JBL Synchros E40BT is behalve een aanvulling op je tablet of smartphone, ook een social hub. Door één druk op de oorschelp wordt de ShareMe functie geactiveerd. Met 40 mm drivers en Pure Bass technologie is het geluid ‘optimaal’ volgens JBLT. De ingebouwde, USB-oplaadbare lithium-ion batterij biedt 16 uur aan luisterplezier, daarnaast kun je jouw hoofdtelefoon ook nog aansluiten op andere apparaten dankzij de aux-kabel. De microfoon in de oorschelp is voorzien van echo-onderdrukking, waardoor je handsfree kunt bellen met helder geluid. De zachte, lederen oorkussens sluiten het geluid van buitenaf uit en sluiten goed aan om je oren. De ergonomisch ontworpen hoofdband met 3D draaibare aluminium scharnieren zorgen voor perfect draagplezier, aldus JBLT. De E40BT is verkrijgbaar in het zwart, blauw, rood en wit. Vanaf eind mei verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 99,99 euro.

 

JBL Synchros E30 on-ear hoofdtelefoons
Heb jij het altijd druk, maar wil je wel overal via telefoon en social media in contact zijn met jouw vrienden? De JBL Synchros E30 helpt je om jouw vrije tijd optimaal te benutten. Hij bevat ‘het sonische DNA’ van JBL en is te gebruiken via mobiel en tablet. 30 mm drivers en JBL PureBass performance tillen je muziek naar een hoger niveau. De 3-D draaibare scharnieren met aluminium accent zorgen voor flexibiliteit. Er is keuze uit vier kleuren. JBL Synchros E30 on-ear hoofdtelefoon is verkrijgbaar vanaf eind mei voor een adviesverkoopprijs van 69,99 euro.

 

JBL Synchros E10 in-ear hoofdtelefoons
Wie zegt dat grote dingen niet in kleine verpakkingen komen? Deze in-ear hoofdtelefoon biedt comfort en optimaal geluid. Daarbij is de hoofdtelefoon gemakkelijk af te stemmen op de smartphone en tablet en kun je genieten van JBL geluid met PureBass performance. De super lichte JBL E-10 is niet alleen stijlvol; ook vermindert het omgevingsgeluid en met één druk op de knop schakel je over naar jouw telefoongesprekken. De E10 is verkrijgbaar in zwart, blauw, rood en wit. JBL Synchros E10 in-ear hoofdtelefoon is verkrijgbaar vanaf eind mei voor een adviesverkoopprijs van 39,99 euro.

Zie de website van JBL voor meer info


EDITORS' CHOICE