NIEUWSPS Audio

PS Audio showt ‘Sprout’ op High End München

Redactie HiFi.nl | 14 mei 2014 | PS Audio

PS Audio debuteert tijdens de High End München twee nieuwe producten: de DirectStream DAC, en een prototype van de ‘Sprout’: een compacte all-in-one versterker.

‘Sprout’ is een simpel uitziende maar erg universele hub binnen een home music system. ‘Sprout’ is een geïntegreerde versterker met 50 watt per kanaal aan boord en verder uitgerust met een phono voorversterker, DAC, hoofdtelefoon versterker en een Bluetooth receiver. ‘Sprout’ kan dus muziek afspelen van een platenspeler, elke digitale input en draadloos vanaf een smartphone.

‘Sprout’ zal tijdens High End München worden gedemonstreerd in combinatie met een Audeze hoofdtelefoon. Het gaat jammer genoeg nog om een pre-productie prototype. Via crowdfundingsite Kickstarter wordt binnenkort geprobeerd dit product aan het grote publiek te introduceren.

De PS Audio DirectStream is wel reeds verkrijgbaar. DirectStream converteert alle input naar DSD, wat resulteert in een gedetailleerd geluid, aldus PS Audio. Het merk noemt de DirectStream nu al de meest succesvolle productlancering sinds PS Audio is opgericht. 


EDITORS' CHOICE