NIEUWSSonos

Nieuwe Sonos-app is er


Jamie Biesemans | 14 mei 2014 | Sonos

Na een testfase van enkele maanden kan nu iedereen de fel verbeterde Sonos-app downloaden. Naast een nieuw uiterlijk staat een betere zoekfunctie centraal.

Het valt meteen op dat de nieuwe app er heel anders uitziet dan voorheen. Alles oogt veel strakker en moderner, en daardoor is de app ook gemakkelijker te gebruiken. Overigens zijn er geen belangrijke veranderingen doorgevoerd tussen de testversie uit maart en de finale app die je nu kan downloaden voor Android-apparaten en de iPhone en iPad.

De grootste verbetering is de zoekfunctie die nu over alle bronnen heen zoekt. Je kunt dus een naam van een artiest ingeven en in één scherm zien wat er van die artiest te vinden is op je eigen netwerkmappen en bij de streamingdiensten waar je op geabonneerd bent. Hetzelfde kan je doen voor albums, componisten, tracks en meer.

Over de andere nieuwe mogelijkheden hadden we het al in maart op HiFi.nl al uitgebreid. Klik hier om dat artikel te lezen.

De nieuwe app is beschikbaar voor Android en iOS, en brengt na installatie automatisch ook een update aan bij je Sonos-toestellen.


EDITORS' CHOICE