Chattelin A.S. organiseert Italiaanse presentatie

Redactie HiFi.nl | 07 mei 2014 | Sonus faber

Op zaterdag 10 en zondag 11 mei ben je van harte welkom in de Anna Paulownastraat in Den Haag waar Chattelin op twee locaties aandacht zal geven aan alle modellen in de Olympica-serie van Sonus Faber en een nieuwe DAC van Wadia.

De afwerking van deze schitterend gestileerde Sonus Faber-modellen grenst aan perfectie. Met de karakteristieke Sonus Faber-materialen als walnoot, aluminium en leer prikkelt de Olympica-serie al voordat de eerste muziek heeft geklonken. Dat die schoonheid veel verder gaat dan een mooi uiterlijk wil Chattelin graag bezoekers zelf laten ervaren.

Naast Sonus Faber is er ook ruimte voor een primeur van Wadia. Ter plekke wordt de compleet nieuwe Wadia 321 ge├»ntroduceerd. Dit is een full size Wadia DAC die de toon zet voor Wadia's toekomst, en die de focus plaatst op technische innovatie en strakke industri├źle vormgeving. Als versterking en bronmateriaal is er gekozen voor Audio Research, waaronder de SP20-voorversterker, en Wadia.

Er zijn twee luistersessies voorzien. "Zo zal in het prachtige pand aan de Anna Paulownastraat 87 de kleinste Olympica 1 (monitor op stand) worden aangestuurd door de muzikale Audio Research VSI 75 geïntegreerde versterker, die middels de DAC 8 - eveneens van ARC -gestreamde data op fantastische wijze zal omzetten in emotioneel klinkende muziek!", luidt het.

In de grote luisterruimte staan dan weer de grootste Olympica-luidsprekers gedemonstreerd, aangedreven door de Audio Research Ref 75 stereo eindversterker. "Deze eindversterker blijft ons verbazen gezien zijn muzikaliteit en veelzijdigheid in combinatiemogelijkheden met luidsprekers", verklaart Chattelin zijn keuze.

Sonus Faber vertegenwoordigt het beste in Italiaanse audiotechniek - en daar horen dus ook lekkere hapjes en drankje uit het zonovergoten Itali├ź bij. "Ze worden speciaal ter gelegenheid van onze show samengesteld door That┬┤s Amore!". De luistershow begint telkens op 10u tot 16u.

Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag

email: info@chattelin.nl
t +31 70 363 20 50
m +31 6 230 605 14

MERK

EDITORS' CHOICE