Van de Leur Audio opent nieuw concept Leiden

Redactie HiFi.nl | 28 april 2014

Van de Leur Audio gaat in mei of juni van dit jaar een uniek winkelconcept in het centrum van Leiden openen. In het monumentale pand Goliath gelegen in de Breestraat tegenover het stadhuis zal straks het atelier gevestigd worden. Hier wordt straks alle apparatuur vervaardigd en gedemonstreerd.

Van de Leur Audio is begin 2014 overgegaan in Van de Leur Audio B.V. en vormt samen met Van de Leur Concept B.V. een uniek totaalconcept. Onder de naam Van de Leur Leiden wordt naast het Van de Leur Audio atelier een uitgebreid koffieconcept geopend. Bezoekers van het koffieconcept kunnen terecht voor koffie en thee en de daaraan gerelateerde dranken en hapjes, terwijl geluisterd wordt naar muziek op producten van Van de Leur Audio. Op deze manier wordt high-end audio voor iedereen toegankelijk. 

Binnen deze ontwikkelingen past ook de nieuwe visie van Van de Leur Audio, die is gericht op maatwerkoplossingen en uitbreiding van de productenlijn. Het merk kreeg bekendheid met de 002 voorversterker en de 402 eindversterker en er is nu vraag naar meer. Hier is Van de Leur Audio druk mee bezig en de eerste mijlpaal wordt binnenkort bereikt. Verder zal in Leiden het effect van Van de Leur Audio in de horeca duidelijk worden, in de toekomst moeten meer exclusieve horecagelegenheden met Van de Leur Audio apparatuur worden uitgerust.

Als het concept straks geopend is, kan iedereen zeven dagen per week terecht in Leiden voor informatie en demonstratie. Er worden workshops, clinics, demonstraties en allerhande evenementen georganiseerd. Denk aan een platenbeurs, live muziek en lezingen van deskundigen uit de audiowereld.

De komende tijd is de verwezenlijking van het concept te volgen op de Facebook pagina van Van de Leur Leiden. De nieuwe website is: www.vandeleurleiden.nl


EDITORS' CHOICE