Feestelijke heropening Audio Artistiek


Redactie HiFi.nl | 07 april 2014
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 01 april 2014

Na een lange periode van verbouwen en inrichten heropent Audio Artistiek in Vries zijn deuren in een nieuw pand. Dat heuglijke feit wordt feestelijk gevierd op vrijdag 11 en zaterdag 12 april.

In het nieuwe pand beschikt Audio Artistiek niet alleen over meer ruimte, een extra luisterruimte, grotere showroom en uitgebreidere werkplaats, maar is tevens een nieuw bedrijf ondergebracht: Gira Revox Studio Domotec, uniek in het noorden. "In deze showroom kunnen we u alles demonstreren op het gebied van intelligente gebouwen techniek", laat Edwin Laurens van Audio Artistiek weten.

"Onze winkel, maar ook de uitgebreide Studio, is volledig bestuurbaar met Gira/KNX techniek. Het audiogedeelte binnen deze studio komt voor rekening van ReVox. Een bekende naam uit het verleden, tegenwoordig een vooraanstaande fabrikant voor streaming audio en multi room oplossingen. De duurzame, hoogwaardige en modulaire bouwwijze waar ReVox altijd om bekend heeft gestaan, hebben ze in deze nieuwe systemen opnieuw toegepast."

Tijdens de heropening op vrijdag 11 en zaterdag 12 april kun je doorlopend genieten van demo’s die worden verzorgd door importeurs. Op vrijdag zijn dat Naim en Audio Physic, op zaterdag is het de beurt aan Burmester en Acapella. “Ook kun je tijdens de show kennismaken met Cambridge en Goldnote produkten, deze zijn nieuw in ons assortiment”, meldt Laurens.

De nieuwe Gira Revox studio is beide dagen geopend, terwijl op vrijdag een wijnproeverij en op zaterdag een kleine cd- en vinylbeurs zorgen voor een extra feestelijk randje.

Heropening Audio Artistiek
Vrijdag 11 april 2014 13.00 – 18.00 uur
Zaterdag 12 april 12.00 – 17.00 uur

Audio Artistiek
Oude Asserstraat 26
9481 BL Vries
Tel: 0592-580672
Website

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Cambridge Audio AXR100D
  Review
  lees meer »
 • Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  Zomeractie bij Kemp Elektroniks
  Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  lees meer »
 • Achtergrond
  Primephonic: toekomst voor klassiek
  Achtergrond
  lees meer »