NIEUWSDensen

Nog één dag bieden op Hi-Veiling Densen B-475 Super Leggera

Redactie HiFi.nl | 19 maart 2014 | Densen
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 14 maart 2014

Na de Spirit One van Focal in de vorige Hi-Veiling, is het nu tijd voor heel iets anders. Namelijk volgens velen één van de beste cd-spelers op de markt: de B-475 Super Leggera van de Deense fabrikant Densen.

Vraag audiofielen naar hun favoriete cd-speler en je hebt goede kans dat de B-475 Super Leggera minstens één keer genoemd zal worden. En zij die ook iets afweten van autosport zijn vast al bekend met de term 'Super Leggera'. Voor al die anderen leggen we het even uit: Super Leggera is namelijk de Italiaanse term voor vederlichtgewicht.

HiFi.nl zou HiFi.nl niet zijn wanneer we je de Densen B-475 Super Leggera tegen een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. Waar je in de winkel 7500 euro moet neertellen voor deze bijzondere cd-speler - zilverkleurig, nieuw in doos, met twee jaar garantie - begint het bieden in onze Hi-Veiling op 2950 euro.

Bieden staat vanaf nu exclusief open voor leden van onze Community. Zij kunne tot en met donderdagavond 20 maart 21.00 uur een bod uitbrengen op de speciale veilingpagina.


EDITORS' CHOICE