NIEUWSNaim Audio

Naim show met Bowers & Wilkins bij Lexicom MultiMedia


Redactie HiFi.nl | 14 maart 2014 | Naim Audio

Lexicom MultiMedia houdt woensdagavond 19 maart in samenwerking met Latham Audio een Naim show in de winkel in Leidschendam. Diverse producten van het Britse merk worden gedemonstreerd op de 804 en 802 van Bowers & Wilkins, met bekabeling van The Chord Company.

"Op 19 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen met de bijbehorende nabeschouwingen, maar je kunt er ook voor kiezen om 's avonds even binnen te lopen bij Lexicom Multimedia", laat Lex Kersten weten.

"In de eerste helft van deze avond demonstreren we de NAIM netwerkspelers de ND5 XS en de NDX met de bijbehorende optionele voedingen XP5 XS en XPS2 DR. Natuurlijk vertellen we meer over de UnitiServe en de n-Stream app. De bedieningsinterface is te volgen via een groot scherm, wel zo handig!"

De tweede helft van de avond staat in het teken van kabels en bekabeling. "We gaan dan dieper in op de kwaliteitsverbeteringen bij digitale kabels, ethernetkabels en stroomkabels. Juist omdat veel mensen niet verwachten hier extra winst te kunnen halen demonstreren we graag de verschillen. Zo kun je zelf oordelen", besluit Lex.

De show start om 19.15 uur, verwacht wordt dat het programma rond 21.15 uur klaar is.

Naim show bij Lexicom MultiMedia
Woensdag 19 maart 19.15 – 21.15 uur
Lexicom MultiMedia
Leidsekade 1
2266 BG  Leidschendam
070 320 13 03
http://www.lexicommultimedia.nl
info@lexicommultimedia.nl

MERK

EDITORS' CHOICE