Buizen 3-daagse bij Triple M audio shop

Redactie HiFi.nl | 07 maart 2014 | Pink Faun

Triple M audio shop houdt in het weekend van vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 maart in de winkel in Rhenen de zogenaamde Tube Days.

Tijdens deze buizen 3-daagse worden tussen 9.00 uur en 18.00 uur je buizen gratis getest op één van de avo buizentesters en kun je een gratis servicebeurt laten uitvoeren. Mits het niet te druk is. Ook kun je met allerlei vragen over buizen terecht in de speciaalzaak op de Van Deventerstraat 10 in Rhenen, die ruim 60.000 audiobuizen op voorraad heeft.

"Geïnteresseerden kunnen maximaal acht buizen per persoon laten testen, met uitzondering van zendbuizen en buizen die meer dan 40 Watt mogen dissiperen", laat Triple M audio shop weten. "Wanneer mensen niet zeker weten of wij hun buizen kunnen testen, dan kunnen ze natuurlijk altijd even vooraf mailen of bellen."

De gratis servicebeurt ter waarde van 40 euro wordt uitgevoerd aan buizenapparatuur als voor-, eind- , en geïntegreerde versterkers, cd-spelers of DAC. Daarbij wordt de apparatuur gecontroleerd op voeding, vermogen, bandbreedte, buizen, voedingselco’s, BIAS, en natuurlijk geheel stofvrij gemaakt. Maar ook hierbij geldt: mits niet te druk.

Daarnaast wordt er natuurlijk ook volop gedemonstreerd, onder meer met het prototype van de Pink Faun DAC 2.32. “Deze buizen digitaal-analoog-converter wordt aangestuurd met de Pink Faun audio streamer en zal onderdeel uitmaken van verschillende demo’s met leuke buizen apparatuur”, besluit Triple M audio shop.

Triple M audio shop Tube Days
Vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 maart
9.00 - 18.00 uur
Triple M audio Shop
Van Deventerstraat 10 in Rhenen
www.triplemaudioshop.nl
0317612358


EDITORS' CHOICE